3 Ekim 2021 Pazar

ES Dosya Yöneticisi

ES Dosya Yöneticisi

 

ES File Explorer, programları ve dosyaları yönetmek için mükemmel bir uygulamadır. Çalışan uygulamaları kaldırma, sürücü depolama (Dropbox, Google Drive ya da Skydrive yoluyla) ve FTP müşterisi gibi birçok ek özellikleriyle beraber gelir ve böylece hem bilgisayarınızda hem de telefonunuzda kullanabilirsiniz.

Bu program, kullanıcılar isterse telefonlarından herhangi bir şeye erişerek tüm dosyalarını kolayca yönetebilmelerine izin verir. Fotoğrafları yüklemek, film izlemek ve 3G bağlantısını yönetmek artık çok daha kolay.

Dosyalarınızla çalışırken, bilgisayarınızın masaüstünde alışık olduğunuz kopyala, yapıştır, kes, oluştur, sil ve hatta yeniden adlandır gibi klasik seçeneklere de sahip olursunuz.

Ayrıca, ZIP ya da RAR dosyalarınızı açabilir, bir çok dosya türündeki dosyalarınızın içeriğine ulaşabilir ve hatta WiFi ağıyla bilgisayarınızın üzerindeki içeriğe rahatça ulaşabilirsiniz.

ES File Explorer barındırdığı binlerce seçenekten dolayı uzun süredir Android kullananlar için oldukça etkili bir uygulamadır.

0 yorum: